Service & Garantie

S2 Total Secure
Alle S2 producten dienen een meerwaarde te zijn voor iedere speler in de bouwkolom. Daarom is er een aanvullend garantie-, service- en onderhoudsconcept ontwikkeld: S2 Total Secure®.

Het garantieconcept vormt een aanvulling op de standaard productgarantie van 2 jaar. Naast de kwaliteit van het product, richt dit concept zich ook op de functionaliteit van het product als integraal onderdeel van het element (kozijn, deur of raam). De garantie kan indien gewenst uitgebreid worden met een service- en onderhoudscontract.

S2 Total Secure Banner    

2 Jaar productgarantie (Easy2Select GOED) 
2 jaar garantie op probleemloos functioneren van de hang- en sluitwerkproducten van S2. Garantie geeft recht op het gratis vervangen van het product of onderdeel conform de garantiebepaling.

6 jaar productgarantie (Easy2Select BETER/BEST)
6 jaar garantie op probleemloos en klachtenvrij functioneren van deuren en ramen die voorzien zijn van S2 hang- en sluitwerk.

Bekijk hier de voorwaarden.

 


Service en onderhoud
Met S2 Total Secure heeft u de zekerheid dat uw hang- en sluitwerk altijd optimaal functioneert. Kiest u voor een service- en onderhoudscontract, dan wordt uw hang- en sluitwerk ook nog eens vakkundig onderhouden. Hierbij heeft u de keuze het onderhoud zelf te faciliteren of Themans neemt het onderhoud van u over. 

Dummy Service Dummy Onderhoud  

Heeft u een service- en onderhoudscontract afgesloten?
Dan kunt u tevens gebruik maken van:

  • Sleutel- & cilinderservice
  • Levensloop- & upgradeservice
  • Inbraakpreventie
   

Easy2Select presets
De producten van S2 safe & secure zijn gecategoriseerd onder de noemers GOED, BETER, BEST. Hiermee kunt u eenvoudig zien welke producten binnen de functionaliteitsgarantie vallen, dit zijn de producten BETER of BEST. Aan de hand van de Easy2Select presets kunt u op basis van de selectie GOED, BETER, BEST uw bestek samenstellen.


Wilt u gebruik maken van de aanvullende garantieservice met de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.

Themans is tevens lid van VHS, Branchvereniging hang- & sluitwerk