Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Technical Product Manager
Ben jij een teamspeler en een ster in coördineren, plannen en motiveren? Een ‘Pietje Precies’ die gestructureerd werkt, administratief en organisatorisch een kei is en de spil is tussen onze Sales mensen en de collega’s van R&D, marketing en databeheer.

Misschien word jij wel onze nieuwe Technical Product Manager. Bekijk snel of deze functie iets voor jou is.

Junior commercieel medewerker binnendienst
Ben jij accuraat, zelfstandig, communicatief en vooral ook leergierig? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Als junior medewerker op de binnendienst krijg je een leuke en uitdagende functie met veel ruimte voor jouw creativiteit en verfrissende ideeën. Je begint met het regelen van diverse administratieve en facilitaire zaken binnen de organisatie, maar zodra je de nodige kennis van onze producten hebt opgedaan, ga je ons team verder ondersteunen met het te woord staan van klanten, verkoop van onze producten en orderverwerking.

Wil je werken in een leuke en inspirerende werkomgeving waar we open staan voor jouw creativiteit en verfrissende ideeën? Bekijk dan snel deze vacature

Afstudeerders
Wij hebben ook plek voor afstudeerders en bieden diverse leuke en uitdagende afstudeeropdrachten. Bekijk hier de mogelijkheden.