Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Twee noviteiten in de spotlights tijdens Bouwbeurs 2019

De Bouwbeurs 2019 zit erop! Een succesvolle editie met volop aandacht voor onze twee noviteiten; S² Ultimaxx scharnier en S² draairaambeslag! Heeft u ons gemist, maar bent u toch nieuwsgierig naar onze nieuwe oplossingen? Lees er hieronder meer over of neem vrijblijvend contact met ons op via info@s2info.nl.

UltiMaxx
Geen dievenpen, wel inbraakwerend. Zo eenvoudig is de nieuwe S² scharnieren lijn te omschrijven. Het geheim? Een lip die achter de knoop van het scharnier haakt. Zelfs als de pen eruit wordt gehaald, kan de deur of het raam niet uit het kozijn getild worden.

Ultimaxx 97Extra montagegemak
Het grote voordeel van dit nieuwe scharnier is dat de vakman niet langer een uitsparing voor de dievenpen hoeft te frezen, maar alleen de inkrozing in het kozijn hoeft te maken. Extra montagegemak en tijdswinst dus! 

Meer informatie over de nieuwe Ultimaxx vindt u op onze informatie flyer

 

S² Draairaambeslag
Ons nieuwe S² draaibeslag assortiment is nu beschikbaar en te bekijken in onze nieuwe draairaambeslag brochure. Geschikt voor draairamen, stolpramen, valramen en uitzetramen. Het beslag is eenvoudig en snel te monteren, zonder koppelplaatjes en biedt voor bijna elke raamhoogte een oplossing! 

Vastzetschaar
Dankzij de toepassing van een vastzetschaar met vertanding is er geen beweging in de geopende ramen te krijgen. Een innovatie waarbij veiligheid en montage- en gebruikersgemak worden gecombineerd. De gehele lijn S² draairaambeslag is uit voorraad leverbaar en te bestellen via onze binnendienst via info@s2info.nl.

Brochure Draairaam

Bekijk online