Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Samenwerking Themans-S2 en Ansa

De merken Ansa ---bekend om haar uitgebreide assortiment rvs deurbeslag en het elektronische e-Design beslag--- en S2 safe & secure ---bekend om haar totaalconcepten voor de timmerindustrie--- gaan samenwerken.
Met het rvs assortiment en het e-Design concept van Ansae ontstaat er binnen Themans, in combinatie met de S2 concepten een ijzersterke combinatie van oplossingen voor alle partijen in de bouw.

Themans staat met haar verschillende S2 concepten voor het bieden van totaaloplossingen tegen concurrerende prijsniveaus en een lage integrale kostprijs. Het maatwerk concept van het merk Ansa en de bijbehorende flexibiliteit sluiten dan ook perfect aan bij de bestaande concepten. Daarnaast zal de elektronica oplossing e-Design inspelen op de huidige trend en veranderende behoefte in de markt.

De afgelopen jaren werkten beide partijen achter de schermen al nauw samen, nu is besloten om de krachten te bundelen en als één partij voor het voetlicht te treden.

De samenwerking houdt concreet in dat per 1 mei de vestiging in Oosterhout gesloten wordt en alle activiteiten behorende bij het merk Ansa en e-Design vanuit Themans in Deventer verder gecontinueerd gaan worden. De productie, als wezenlijk onderdeel van het rvs maatwerk concept, blijft in Oosterhout gevestigd.

Eind april vindt de verhuizing naar Deventer plaats. Om te kunnen verhuizen zullen er op donderdag 25 april, vrijdag 26 april en maandag 29 april geen Ansa goederen verzonden worden. Houdt hier rekening mee bij het indienen van uw opdrachten.

De orderafhandeling van S2, Cisa en Roto producten gaat gewoon door.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst op nummer: 0570-662580.