Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

S2 universele raamgreep nu ook in zwarte uitvoering

De S2 universele raamgreep is nu ook in een zwart gecoate uitvoering beschikbaar. Een ideale oplossing voor draairamen, stolpramen en draaikiepramen. Dankzij de zeer elegante en slanke hendel is deze geschikt voor elke raamsituatie. Het kiezen van de juiste raamgreep en de montage ervan is dan ook nog nooit zo eenvoudig geweest voor de verwerker!

Optimaal bedieningsgemak
Dankzij het ontwerp van de hendel biedt de raamgreep meer ruimte voor de vingers en is daardoor prettig en bovendien ook nog eens zeer licht te bedienen. De raamgreep van S2 combineert daarmee functionaliteit met optimaal bedieningsgemak zonder concessies te doen aan de inbraakwerendheid. Naast een aluminium finish is het mogelijk om de raamgreep te poedercoaten in diverse RAL-kleuren. Belangrijk daarbij is, dat naast de hendel en de afdekplaat, ook de voet wordt behandeld. Zo past de raamgreep in elk interieur!

  • Eén oplossing voor elke raamsituatie
  • Geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende ramen
  • Standaard of afsluitbaar
  • Keuze uit diverse krukstift lengtes
  • Al geschikt vanaf doornmaat 14.5 mm (binnendraaiend) en 33 mm (buitendraaiend)
  • SKG** gecertificeerd

 

Direct leverbaar 
Onze zwart gecoate S² SKG** afsluitbare raamgreep met krukstift 32 mm is direct uit voorraad leverbaar. De levertijd van onze afsluitbare raamgreep met een 25, 37, 40 en 42 mm krukstift en die van onze niet afsluitbare raamgreep kunt u aanvragen via info@themans.nl.