Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ROC Amsterdam voorzien van Ansa deurbeslag

ROC Amsterdam

Op de hoofdvestiging van het ROC Amsterdam aan de Europaboulevard hebben we na een pilot een mooie oplossing mogen realiseren. Sinds de opening van deze locatie in 2011 had de school te maken met structurele defecten aan het deurbeslag. Het deurbeslag bleek niet opgewassen tegen het dagelijkse en intensieve gebruik door scholieren. De huidige deurbeslag classificaties, blijken dit probleem niet af te kunnen dekken.

Continuïteit, veiligheid en duurzaamheid
Daarom is er gekozen voor Ansa Intense. Door het toepassen van Ansa Intense deurbeslag behoren de problemen nu tot het verleden. In samenwerking met ROCvA, Calertho Bouwkunde BV. en Timmerman’s IJzerhandel is er een mooie oplossing geboden, waarbij continuïteit, veiligheid en duurzaamheid de belangrijkste aandachtspunten waren. Vernon Bigiman, supervisor Security & Services: ,,Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de prettige samenwerking. Wij hoeven ons nu niet meer dagelijks bezig te houden met het repareren van het deurbeslag, maar kunnen ons weer focussen op andere dingen.’’

Het ROCvA bestaat uit 9 moderne MBO-Colleges. Op deze locaties volgen meer dan 30.000 studenten, meer dan 300 verschillende opleidingen.