Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwe lijn: Ansa RVS Kvadrato grepen

Ansa introduceert een nieuwe lijn maatwerk producten onder de familienaam Kvadrato. Alle grepen en bijpassende deurkrukken worden op maat gemaakt uit RVS koker en strip materiaal. Door een consequente toepassing van vaste maatvoeringen (4012/6020/2020) en productie op maat, is het mogelijk om een strakke lijn van RVS producten met een minimalistische uitstraling toe te passen op binnen- en buitendeuren.

De krukken en bijbehorende knoppen kunnen op zowel rozetten als schilden gemonteerd worden en zijn toepasbaar op binnendeurbeslag, maar ook in combinatie met onder andere kerntrekbeslag voor toepassing op buitendeuren. Qua grepen is de keuze zeer uitgebreid, een T-uitvoering of een T-schuin uitvoering in zowel koker als strip (4012) profiel, of een strakke U met 90 graden hoeken.

Nieuw: KV-greep 6020
Geheel nieuw is de KV-greep 6020. Een zeer strakke greep met minimalistische uitstraling. Alle grepen worden binnen 2 tot 3 werkweken op maat naar uw wens gemaakt en geven een persoonlijke touch aan uw toegangsdeur.

Kv Greep