Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Kom ons bezoeken op de Bouwbeurs!

Van 4 tot en met 8 februari 2019 staan wij op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom langs bij onze stand, waar wij u graag onze oplossingen van Ansa en S2 demonstreren. Wat krijgt u zoal te zien op onze stand?

De Ultimaxx: 
onze nieuwste innovatie op scharnieren gebied! Geen dievenpen, wel inbraakwerend! Het grote voordeel van het ontbreken van de dievenpen is dat alleen de inkrozing voor het scharnier gemaakt hoeft te worden. Extra montagegemak dus! 

Onze complete deurbeslag lijn van Ansa. 
Binnen onze Ansa lijn heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan kruk- en knopmodellen leverbaar in rvs veiligheids- en binnendeurbeslag en aluminium binnendeurbeslag. Met uiteraard ook aandacht voor Ansa Intense. De oplossing voor intensief gebruikte toegangsdeuren.

Het montage- en bedieningsgemak van
ons S² draairaambeslag.

De raamoplossingen van S² zijn geschikt voor uiteenlopende raamtoepassingen: draairamen, stolpramen, valramen en uitzetramen en bieden een oplossing voor vrijwel elke raamhoogte. Snelle montage, geen koppelplaatjes nodig en raam staat altijd gewaarborgd dankzij toepassing vastzetschaar. 

Bezoek ons op onze stand: 10.B040 en ontdek, totaaloplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw met aandacht voor innovatie, design, comfortabele bediening en eenvoudige montage.
Genoeg redenen om ons te komen bezoeken op de Bouwbeurs!

Registreer u hier voor kaarten.

De bouwbeurs is dagelijks geopend van:
ma 4 - wo 6 februari 9.30 – 17.30 uur
do 7 februari 9.30 – 20.30 uur
vrij 8 februari 9.30 – 17.00 uur

Jaarbeurs Utrecht

Voor meer informatie over de beurs kunt u kijken op www.bouwbeurslive.nl