Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gedrukte S2 veiligheidsbrochure en corona-update

De veiligheidsbeslag brochure nu als gedrukt exemplaar beschikbaar!
Vanaf nu is de compleet vernieuwde S2 veiligheidsbeslag brochure ook als gedrukt exemplaar te verkrijgen. Naast de nieuwe frisse uitstraling van de brochure, is er veel aandacht besteed aan het beeldmateriaal en de opbouw van de brochure.

De nieuwe folder beschikt naast binnendeur- en buitendeurbeslagen nu ook over complete garnituren, hefschuifbeslag, universele kerntrekschilden, veiligheidsrozetten en overige S2 accessoires. Ook zijn alle producten voorzien van nieuwe en zeer gedetailleerde afbeeldingen en lijntekeningen.

U kunt de brochure aanvragen via info@themans.nl of bekijk de brochure online

Coronavirus: service en leveringen gaan door
Vanwege de huidige situatie omtrent het Coronavirus, die van dag tot dag lijkt te veranderen en om aanpassingen vraagt, proberen wij u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard hebben ook wij een aantal veiligheidsmaatregelen genomen om onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk te beschermen. Ondanks deze maatregelen bieden wij nog steeds onze volledige service en kunnen onze leveringen gewoon door blijven gaan.  

Binnen- en buitendienst
Wel hanteren we de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM en werken we hierdoor zoveel mogelijk vanuit huis, dit betekent dat de buitendienst zo min mogelijk afspraken maakt. Wel zijn onze medewerkers iedere dag gewoon bereikbaar tussen 08.15 en 16.45 uur.

Heeft u vragen over onze maatregelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing.