Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bezoek ons dit najaar op de beurs!

Themans staat midden in de markt en onderhoudt daarom ook graag contacten met alle betrokken partijen binnen de bouwkolom. Waar kan dit beter dan actief, in samenwerking met je partners, deel te nemen aan bouwgerelateerde beurzen.

Lecot on Tour
De eerstvolgende beurs waar wij present zijn is Lecot on Tour en staat gepland op donderdag 21 en vrijdag 22 september in Kortrijk, België. Hier tonen wij onder andere onze nieuwe innovatieve manier van bevestigen van onze rvs grepen op zowel houten, pvc en aluminium elementen. De beurs is geopend van 14:00 tot 22:00 uur en is vrij toegankelijk. Wij verwelkomen u graag op onze stand B18.

Lecot


DRB Combi Event
De tweede beurs waar we aan deelnemen dit najaar is het bekende DRB Combi Event, als onderdeel van de beurs Bouw Compleet te Hardenberg. Hier presenteren wij een compleet pakket aan oplossingen voor de Nederlandse timmerindustrie en andere partijen binnen de bouwkolom. Hier zal eenvoud van monteren en keuze van vrijheid binnen een basisassortiment van componenten centraal staan. De vluchtweg veiligheid zal op deze beurs ook een belangrijke plaats innemen, waarin niet alleen opbouw- maar ook inbouwoplossingen en ‘vandalisme bestendig’ beslag getoond zullen worden.

De Bouw Compleet beurs wordt gehouden van 10 tot en met 12 oktober en is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. U vindt ons tegenover het horecaplein. Wilt u toegangskaarten ontvangen? Neem dan gerust even contact op met onze binnen- of buitendienst via info@themans.nl.

Banner -hardenberg