Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ansa grepen brochure vernieuwd

U kunt vanaf nu de nieuwe Ansa rvs/aluminium grepen brochure downloaden op onze website. De brochure is op een aantal punten vernieuwd. Allereerst hebben we voor Ansa een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met deze nieuwe huisstijl sluiten we aan bij de sfeer en uitstraling van onze Ansa producten.

Ook de indeling van de grepen is gewijzigd. Zo zijn de grepen ingedeeld op familienaam zoals T, U, WP en diversen. Bovendien introduceert Ansa een nieuwe lijn maatwerkproducten onder de familienaam Kvadrato (KV). Alle grepen en bijpassende deurkrukken worden op maat gemaakt uit RVS koker en strip materiaal. Geheel nieuw is de KV6020-greep. Een zeer strakke greep met minimalistische uitstraling. Alle grepen worden binnen 2 tot 3 werkweken op maat naar uw wens gemaakt en geven een persoonlijke touch aan uw toegangsdeur.

De brochures zijn vanaf nu leverbaar als gedrukt exemplaar. Mocht u nieuwe brochures nodig hebben, dan kunt u deze aan de hand van het artikelnummer op de achterzijde van de brochure bij ons bestellen.

Bekijk hier de nieuwe brochure.