Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Artikel PROFIEL

‘Extra montage- en bedieningsgemak komt uit Deventer!’ – aldus het bekende vaktijdschrift Profiel. Onlangs gaf onze directeur Bert van Lieshout een interview voor het vaktijdschrift over de nieuwe S² universele raamgrepen en S² CET38 contra-espagnolet.

Lees hier het complete artikel.

S² universele raamgrepen

Met de nieuwe S² universele raamgrepen maakt u draairamen, draai-kiepramen en stolpramen stijlvol af. De greep is rank en minimalistisch vormgegeven en past bij elk interieur. Tijdens het ontwerpproces is naast het design ook aandacht besteed aan montagegemak.

In het assortiment vindt u twee verschillende raamgrepen, namelijk een niet afsluitbare variant en een variant met sleutel. De variant met sleutel is SKG** gecertificeerd, beide varianten voldoen aan de eisen van het PKVW.

De nieuwe contra-espagnolet biedt voordelen aan verwerker en eindgebruiker.

De CET38 contra-espagnolet is een compleet nieuwe sluitlijst. Deze inbraakwerende en stijlvolle sluitlijst is zowel voor de eindgebruiker als de verwerker een ideaal product. Om de contra-espagnolet te monteren is er namelijk maar één smalle uitsparing nodig. Er zijn vier standaard lengtes leverbaar, die geschikt zijn voor deurhoogte van 1.650 tot 2.850 mm. Bovendien zijn deze sluitlijsten eenvoudig tot elke gewenste hoogte in te korten en zijn ze links/rechts toepasbaar. Met één handeling opent of sluit u de vergrendeling in de boven- en onderdorpel. De S2 CET38 contra-espagnolet is uitstekend te combineren met onze S2 cilinder- en krukbediende meerpuntssluitingen.

In de maanden mei en juni staan er een aantal Nationale feestdagen op de agenda. Op deze dagen kunnen onze openingstijden anders zijn dan u gewend bent. Bekijk hieronder onze aangepaste openingstijden:

Bevrijdingsdag 5 mei 2020: gesloten
Hemelvaartsdag 21 mei 2020: gesloten
Dag na Hemelvaartsdag 22 mei 2020: gesloten
Tweede Pinksterdag 1 juni 2020: gesloten

Op bovenstaande data is ons magazijn gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Houd daarom bij het plaatsen van bestellingen rekening met bovenstaande data.

De veiligheidsbeslag brochure nu als gedrukt exemplaar beschikbaar!
Vanaf nu is de compleet vernieuwde S2 veiligheidsbeslag brochure ook als gedrukt exemplaar te verkrijgen. Naast de nieuwe frisse uitstraling van de brochure, is er veel aandacht besteed aan het beeldmateriaal en de opbouw van de brochure.

De nieuwe folder beschikt naast binnendeur- en buitendeurbeslagen nu ook over complete garnituren, hefschuifbeslag, universele kerntrekschilden, veiligheidsrozetten en overige S2 accessoires. Ook zijn alle producten voorzien van nieuwe en zeer gedetailleerde afbeeldingen en lijntekeningen.

U kunt de brochure aanvragen via info@themans.nl of bekijk de brochure online

Coronavirus: service en leveringen gaan door
Vanwege de huidige situatie omtrent het Coronavirus, die van dag tot dag lijkt te veranderen en om aanpassingen vraagt, proberen wij u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard hebben ook wij een aantal veiligheidsmaatregelen genomen om onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk te beschermen. Ondanks deze maatregelen bieden wij nog steeds onze volledige service en kunnen onze leveringen gewoon door blijven gaan.  

Binnen- en buitendienst
Wel hanteren we de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM en werken we hierdoor zoveel mogelijk vanuit huis, dit betekent dat de buitendienst zo min mogelijk afspraken maakt. Wel zijn onze medewerkers iedere dag gewoon bereikbaar tussen 08.15 en 16.45 uur.

Heeft u vragen over onze maatregelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing. 

« Nieuwere berichten
2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16