Vluchtwegoplossingen

Als het gaat om vluchtwegen moet u kunnen vertrouwen op veilige en betrouwbare producten. De toegang naar buiten toe moet te allen tijde op eenvoudige wijze te openen zijn. Maar daarnaast wilt u niet dat ongewenste personen makkelijk ongemerkt naar binnen komen.

Om de veiligheid van vluchtwegen te waarborgen zijn er Europese normen waaraan de producten moeten voldoen. Sinds april 2003 worden de Europese normen EN179 en EN1125 als NEN-EN-geïmplementeerde geharmoniseerde Europese normen gekenmerkt. Feitelijk gezien zijn dit Nederlandse normen waar nood- en paniekuitgangen aan moeten voldoen en kunnen bindend worden voorgeschreven door opdrachtgevers van bouwprojecten in Nederland

Onder de merken Cisa, S2 safe & secure en Ansa hebben wij een compleet assortiment vluchtwegoplossingen voor opbouw en inbouw. De paniekopeners zijn gecertificeerd volgens Europese standaards NEN-EN1125 en NEN-EN179 en staat garant voor optimale veiligheid en bedieningsgemak. Voor zowel inbouw als opbouw en voor toepassing op enkele deuren en dubbele deuren hebben wij een oplossing.